5D-LAB.NL
MENU

5D-LAB Fysiotherapie

5D-LAB Fysiotherapie is fysiotherapie die verder gaat dan een quick fix voor jouw acute (hardloop)blessure. We helpen je blessures te voorkomen door de oorzaak van de blessure in kaart te brengen d.m.v. een kosteloze High Tech Loopanalyse t.w.v. € 79,50!

*De High Tech Loopanalyse bij het 5D-LAB t.w.v. € 79,50 is onderdeel van jouw behandeltraject en is om die reden kosteloos. De twee afspraken (Intake & Onderzoek en een Zitting) bij Hardloopfysio Rozanne worden wel gedeclareerd bij jouw zorgverzekering als fysiotherapie behandeling op het moment dat je hiervoor aanvullend voor bent verzekerd.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract, dus de administratie maken wij voor u in orde. Heeft u geen aanvullende verzekering of onvoldoende behandelingen in uw pakket, dan zullen we de afspraken (evt gedeeltelijk) aan u factureren d.m.v. een particuliere nota.

Hierbij onze particuliere particuliere tarieven:

  • Intake & Onderzoek € 59,00
  • Reguliere zitting € 41,00

Maak nu een eerste afspraak voor 5D-LAB Fysiotherapie als je snel weer met een glimlach wilt hardlopen. Maak dan nu online een afspraak!